موزه مردم شناسی شهرستان طبس میزبان کودکان در هفته میراث‌فرهنگی

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس، از برگزاری کارگاه آموزشی صنایع‌دستی و آداب و رسوم برای کودکان در هفته میراث‌فرهنگی خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، محمد عرب بیان کردهمزمان با ۲۸ اردیبهشت ماه روز جهانی موزه و آغاز هفته میراث‌فرهنگی کارگاه آموزشی شاد و آموزنده با اجرای زنده سفالگری توسط کودکان، نقاشی، تجربه جاجیم بافی و آموزش قلم‌زنی و گلیم بافی در کنار معرفی آداب و رسوم و پخت نان محلی و بازدید و آشنایی با موزه در محل موزه مردم شناسی شهرستان طبس برگزار شد.

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس فزود: در روز جهانی موزه، دستان کوچک کودکان این سرزمین، خاک را جان دادند، رنگ‌ها را در هم تنیدند، جاجیم جان گرفت و کودکان، قصه‌های خاموش میراث را شنیدند و با بازی‌های کوکانه لحظات خوشی را در موزه سپری کردند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404023002113
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha